Andrei C Miu
Andrei C. Miu este Profesor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, unde conduce Laboratorul de Neuroștiințe Cognitive și predă cursuri de neuroștiințe cognitive și genetică comportamentală. Cercetările sale investighează emoțiile și reglarea emoțională la om, din perspectiva diferențelor inter-individuale și a contribuției acestora la riscul de boli mintale. Studiile sale sunt interdisciplinare și au examinat aspecte care țin de interacțiunile gene-mediu în emoții, răspunsurile neurofiziologice implicate în emoții, rolul reglării emoționale în decizie, impactul stresului în copilărie asupra reglării emoționale și funcționării neuroendocrine, precum și emoțiile induse de artă. Unul din proiectele sale recente este Registrul Gemenilor Români, creat pentru a facilita cercetările de genetică comportamentală din România.
Bogdan Bob Rădulescu
Născut și crescut în Cluj-Napoca, Bogdan Bob Rădulescu și-a dorit dintotdeauna să devină actor. A absolvit Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai, participând ulterior la numeroase proiecte și evenimente din lumea teatrului românesc. Viața de student, spune el, l-a învățat să fie atent la propria persoană, să fie complex, muncitor, și să învețe în permanență lucruri noi. Alături de Tibi Codorean, Adrian Cucu și Dragoș Stan, el a creat emisiunea „Cenzurat” de la Look TV, iar din 2014 a luat naștere Epic Show. În momentul de față, Bogdan Bob Rădulescu se ocupă de emisiunea Epic Show în mediul online. În perioada pandemiei, a organizat mai multe podcasturi cu diferiți actori. Pe lângă cariera sa în domeniul actoriei, Bob își dedică o mare parte din timp activităților caritabile.
Cristian Gog
Cristian Gog este cunoscut de publicul larg mai ales în urma câștigării celui de-al doilea sezon „Românii au talent” în 2012. Pasionat de magie și iluzionism încă din copilărie, el a devenit unul dintre cei mai buni mentaliști români, uimind prin carisma sa și precizia cu care își execută numerele pe scenă. Este absolvent al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, secția Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, urmând un master în Administrarea afacerilor tot acolo, și a avut diverse joburi de-a lungul anilor. În tot acest timp, el și-a cultivat pasiunea pentru mentalism și a învățat cât de mult a putut despre secretele din spatele acestui domeniu.
Mirela Oprea
Mirela Oprea este absolventă a facultății de Psihologie și științele educației a Universității Babeș-Bolyai (secția psihopedagogie specială) doctor în dezvoltare internațională (Universitatea din Bologna), coach acreditat ANC, psihoterapeut în formare, autor al cărții „Dream Management. Fișa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieți” și fondatoare a comunității de Dream Management din România. Mirela folosește puterea științei comportamentului uman pentru a contribui la implementarea unei campanii globale de reducere a violenței asupra copiilor și pentru a ajuta oamenii să își identifice și să își realizeze visurile. Mirela scrie pe platforma www.republica.ro: articolele ei au fost distribuite de peste 100.000 de ori. Mai multe despre Mirela: www.mirelaoprea.com.
Vladimir Agachi
Vladimir Agachi este unul dintre cei mai activi tineri dirijori români contemporani. Formarea sa muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică din București (secție dublă – dirijare orchestră și interpretare trombon) a fost completată de un doctorat în muzică, precum și de nenumărate burse și cursuri speciale în Polonia, Israel, SUA și Portugalia. Proiectul de suflet al tânărului artist este orchestra simfonică privată Young Famous din orașul său natal, Cluj-Napoca. Aceasta își propune să apropie muzica simfonică de publicul tânăr.