ValeaTrandafirilor
x = independently organized TED event

This event occurred on
June 11, 2023
Chișinău, Chişinău
Moldova

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Tekwill
strada Studenților 9/11
1st
Chișinău, Chişinău, 2071
Moldova
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Valea­Trandafirilor events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Adrian Lupușor

Adrian Lupușor este medic neurolog, master în fiziologia omului, asistent universitar la USMF și tată a patru feciori. De zece ani specializat în medicina somnului, Adrian a ajutat sute sau chiar mii de pacienți să lupte cu problemele cauzate de un somn neadecvat. A realizat multe cercetări legate de somnul copiilor, insomnie, sindromul de apnee în somn, ritmul circadian și reușita academică a studenților mediciniști, sub patronajul profesorilor și cu ajutorul studenților.

Cătălina Țurcanu

Călălina is passionate about marketing and communications and has dedicated the past years of her life to studying and building strong international brands. Being a young CEO the author of multiple marketing campaigns globally, Catalina will take us on the other side of the spectrum, sharing with us the behind the scenes of successful advertising.

Cristian Frunze

Începând propria afacere la 14 ani, Cristian Frunze este fondatorul Ken și Smart Curs - o platformă de cursuri online cu peste 50 000 de studenți.

Cristina Dragan

Cristina Dragan este psiholog clinician format în lucrul somatic cu trauma de șoc și de atașament, terapeut Somatic Experiencing, psihoterapeut sistemic și facilitator de constelații familiale. A început să studieze psihologia pentru a putea înțelege și vindeca propriile traume. Transformând pasiunea într-o vocație, Cristina a ajutat până acum sute de oameni să își recapete sănătatea fizică, mentală și emoțională.

Dorian Furtună

Dorian Furtună este etolog, gânditor și autor de cărți. Dorian a publicat șase cărți de non-ficțiune și filosofie, dintre care „Homo Aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența”, „Dialogul unui filosof cu o cioară” și „Iluzia fericirii. Cum să înțelegem dorințele și frustrările omenești”.

Dragoș Munteanu

De la vânzarea brazilor la vârsta de 14 ani și până la fondarea unei platforme de Stand-up la 27 de ani, Dragos Munteanu a încercat și a eșuat într-o serie de afaceri și proiecte. Cu un optimism demn de invidiat și o mulțime de lecții învățate, Dragoș și-a urmat calea devenind astăzi director de marketing și podcaster.

Elena Știubei

Elena Știubei este copywriter, specialistă în comunicare și PR. Face comunicare din 2011, după ce a absolvit facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Iași. De atunci scrie texte și gândește campanii, construiește strategii și creează conexiuni între branduri și clienți, iar acum, mai nou, creează punți între oameni și comunități în industriile creative din Moldova. Momentan deține funcția de manageră de comunicare în hub-ul createch mediacor, iar între cafele, texte și strategii mai predă creativitate și copywriting studenților de la facultatea de Jurnalism, Universitatea de Stat din Moldova.

Kardo Sharifi

Pasiunea pentru educație și inovații l-a îndrumat în calea profesională, iar curiozitatea de a descoperi culturi îl aduce pe scena TEDx. Kardo Sharifi este director executiv la Moonshot și “cetățean global”. În parcursul său profesional la Dreamups, Kardo a ajutat peste 100 de fondatori de start-up, experți și antreprenori să-și atingă obiectivele.

Scott Olsen

Scott Olsen is an instructor in the Department of Contemporary Communications at LCC International University, Lithuania. With over 30 years of experience in communication and leadership, Scott has an unexpected solution to help us realize our own strength.

Svetlana Bodaci

Svetlana Bodaci este directoare HR la maib sau, conform noului scop al brandului, responsabilă atât de HR, ca Resurse Umane, cât și de Fericirea Angajaților. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, axată pe atragerea și reținerea talentelor, dedicată proiectelor de transformare și de implementare a unui nou stil de lucru în maib – agile WoW, Svetlana are ferma convingere că cea mai bună investiție pe termen lung este investiția în oameni – în dezvoltarea angajaților și în descoperirea potențialului maxim al fiecărui membru de echipă.

Organizing team

Teodora
Dolghieru

Chișinău, Moldova
Organizer